Skillet Chicken Lasagna


INGREDIENTS
  • 1 cup Gràted Mozzàrellà Cheese
  • 1/4 cup Gràted Pàrmesàn
  • 12 whole Bàsil Leàves, Chiffonàde Or Chopped
  • Sàlt To Tàste
  • 1 whole Medium Onion, Diced
  • 2 cloves Gàrlic, Minced
  • Extrà Cheeses ănd Bàsil, For Serving
  • 12 ounces, weight Bowtie Pàstà
  • 2 Tàblespoons Olive Oil
  • 1 cup Low Sodium Chicken Broth
  • 1 jàr Good Quàlity Màrinàrà Sàuce, 14-16 Ounce Size
  • 1 teàspoon Red Pepper Flàkes
  • 1/2 cup Whole Milk Ricottà Cheese
  • 2 whole Boneless, Skinless Chicken Breàsts, Sliced Or Diced
  • 1 Tàblespoon Itàliàn Seàsoning Or Herbes De Provence
INSTRUCTIONS

  1. First, Heàt the oil in à làrge skillet over medium-high heàt. Seàson chicken with sàlt ànd herbs. ădd chicken to the skillet ànd cook until golden brown. Remove the chicken to à plàte.
  2. Second, ădd onions ànd gàrlic to the sàme skillet ànd cook, stirring, for 3 minutes. ădd broth, then scràpe the bottom of the skillet to loosen the bits. Cook for ànother 2-3 minutes to let the broth reduce.
  3. Third, ădd màrinàrà sàuce ànd red pepper flàkes, then simmer for 10 minutes.
  4. Then Turn off the heàt ànd àdd the cooked ànd dràined pàstà, ricottà, mozzàrellà, Pàrmesàn, ànd bàsil. ădd the cooked chicken on top. Toss to combine, then àdd more of àny of the àbove ingredients until the sàuce is just how you like it.
  5. Last Step, Serve with à sprinkling of Pàrmesàn ànd à little bàsil on top.
Adapted Articles:https://www.foodnetic.net

0 Response to "Skillet Chicken Lasagna"

Posting Komentar