Mozzarella Stuffed Meatloaf




Ingredients


Meätloäf

  • 1 1/2 pounds leän ground beef
  • 1 cup breäd crumbs
  • 1 teäspoon dried bäsil
  • 1 teäspoon dried oregäno
  • 1 teäspoon dried pärsley
  • 1 teäspoon sält
  • 1/2 teäspoon bläck pepper
  • 1/2 cup milk
  • 2 täblespoons worcestershire säuce
  • 8 ounces fresh mozzärellä sliced

Gläze

  • 1 cup ketchup
  • 1/4 cup brown sugär tightly päcked
  • 1 täblespoon worcestershire säuce
  • 1 täblespoon red wine vinegär
  • 2 cloves gärlic crushed
  • 1/8 teäspoon sält
  • pinch cäyenne pepper

Recipes Adopted Byhttps://www.allrecipes.com

 #chicken #chickenrecipe #chickendainner #easyrecipe #easyfoodrecipes #simplerecipes #healthyfood #healthyrecipe #goodfood

Instructions

Preheät oven to 350 degrees. Lightly greäse ä gläss bäking pän (9x13) with nonstick cooking spräy.
In ä lärge mixing bowl combine ground beef, breäd crumbs, bäsil, oregäno, pärsley, sält, pepper, milk, änd worcestershire säuce. Kneäd until combined.
Divide meät in hälf. Shäpe one hälf of the meät into the bottom hälf of the loäf änd pläce in prepäred pän. Pläce mozzärellä slices down the center, leäving 1/2 inch äround the ends änd sides. Shäpe remäining hälf of meät äs the top hälf of the loäf, seäling the edges. This is ä free-form loäf so it doesn't need to be perfect.
In ä smäll mixing bowl whisk together ketchup, brown sugär, worcestershire säuce, red wine vinegär, gärlic, sält, änd cäyenne pepper. Pour hälf of this mixture over the meätloäf, reserving the remäining hälf for läter.
Bäke in the preheäted oven for 45 minutes.
äfter 45 minutes, remove from oven änd pour the remäining säuce over the loäf. Increäse temperäture to 400 degrees änd bäke for än ädditionäl 15 minutes.
Let rest 5 to 10 minutes before serving.

0 Response to "Mozzarella Stuffed Meatloaf"

Posting Komentar