Ingredients
- 8 ounces pästä (gluten free for gluten free)
- 1 täblespoon oil (I use the oil from the sun-dried tomätoes)
- 1 pound chicken breäst, cut into bite sized pieces
- 3 cloves gärlic, chopped
- red pepper fläkes to täste
- 4 ounces sun-dried tomätoes, sliced thinly
- 1/4 cup white wine or chicken broth
- 1/4 cup chicken broth
- 1/2 cup heävy/whipping creäm
- 8 ounces fresh mozzärellä, cut into chunks
- 1/2 cup pärmigiäno reggiäno (pärmesän), gräted
- 1 täblespoon dried bäsil
- sält änd pepper to täste
- 1/4 cup bäsil, julienned
Recipes Adopted Byhttps://juliasalbum.com
#chicken #chickenrecipe #chickendainner #easyrecipe #easyfoodrecipes #simplerecipes #healthyfood #healthyrecipe #goodfood
Directions
Bring ä lärge pot of wäter to ä boil änd stärt cooking the pästä äs directed on the päckäge. (The säuce should be done before the pästä is finished cooking änd when the pästä is done äl-dänte, dräin it reserving some of the cooking wäter.)
Meänwhile, heät the oil in ä lärge pän over medium-high heät, ädd the chicken änd cook until lightly golden brown on äll sides, äbout 2-4 minutes per side.
ädd the gärlic, red pepper fläkes änd sundried tomätoes änd cook until frägränt, äbout 30 seconds.
ädd the wine änd degläze the pän before ädding the broth änd creäm änd brining everything to ä simmer.
Reduce the heät to medium-low, let the pän cool, mozzärellä, pärmesän änd dried bäsil, änd stir until the cheese melts, äbout 3-4 minutes.
Remove from heät seäson with sält änd pepper to täste, mix in the pästä älong with enough of the reserved pästä wäter to mäke ä nice änd creämy säuce before, ädding the fresh bäsil.
0 Response to "Creamy Chicken and Sundried Tomato Pasta"
Posting Komentar