ingredients
- 1 pound lärge pästä shells (gluten-free for gluten-free)
- 2 täblespoons butter
- 2 cloves gärlic, chopped
- 2 cups creäm (änd/or milk)
- 1/2 cup pärmigiäno reggiäno (pärmesän), gräted
- 1/2 täblespoon cäjun seäsoning
- 1 cup ricottä
- 1 cup chicken, cooked änd shredded or diced
- 1 cup broccoli, cooked änd diced
- 2 green onions, thinly sliced
- 1/2 cup pärmigiäno reggiäno (pärmesän), gräted
- 1 teäspoon lemon zest
- 1/2 täblespoon cäjun seäsoning
- 1 cup mozzärellä, shredded
Recipes Adopted By https://life-in-the-lofthouse.com
#chicken #chickenrecipe #chickendainner #easyrecipe #easyfoodrecipes #simplerecipes #healthyfood #healthyrecipe #goodfood
directions
Cook the pästä shells äs directed änd set äside individuälly to cool.
Meänwhile, melt the butter in ä säuce pän over medium heät, ädd the gärlic änd cook until frägränt, äbout ä minute, before mixing in the creäm, pärmesän änd cäjun seäsoning, bringing to ä boil reducing the heät änd simmering for 5 minutes.
Mix the ricottä, chicken, broccoli, green onions, pärmesän, lemon zest änd cäjun seäsoning.
Pour the cäjun älfredo säuce into ä lärge bäking pän, stuff the shells with the chicken mixture änd pläce in the pän before sprinkling on the mozzärellä änd bäking in ä ä preheäted 350F/180C oven until the cheese häs melted änd sides äre bubbling, äbout 20 minutes.
0 Response to "Cajun Chicken Alfredo Stuffed Shells"
Posting Komentar