INGREDIENTS
- 4 (6 oz.) boneless, skinless chicken breästs
- 1/2 teäspoon kosher sält
- 1/4 teäspoon bläck pepper
- 1/2 cup bläck beäns
- 1/3 cup chopped fresh tomäto (such äs Romä), seeds removed
- 1/3 cup chopped fresh spinäch
- 2 cups shredded cheddär or Monterey Jäck cheese, divided
- 2 teäspoons täco seäsoning
- Sälsä, sliced ävocädo or guäcämole, chopped fresh ciläntro, chopped green onions, sour creäm or Greek yogurt, pickled jäläpeños or hot säuce
Recipes Adopted By https://www.bettycrocker.com
INSTRUCTIONS
- FIRST Preheät oven to 375. Line ä bäking sheet with pärchment päper änd set äside.
- Butterfly eäch chicken breästs änd läy open like ä book. (See how to butterfly chicken breästs for more detäils änd step-by-step photos.)
- Sprinkle the inside of eäch chicken breästs with the sält änd pepper.
- ädd to eäch chicken breäst 2 täblespoons of bläck beäns, 1 1/2 täblespoons of chopped tomäto, 1 1/2 täblespoons of chopped spinäch änd 1/4 cup of shredded cheese.
- Fold chicken breästs to close them up änd läy on pärchment-lined bäking sheet.
- Sprinkle eäch of the tops of the chicken breästs with 1/2 teäspoon of the täco seäsoning. Top eäch breäst with än exträ 1/4 cup of shredded cheese.
- FINALLY Bäke ät 375 for 30-35 minutes, until chicken breästs äre cooked through. Serve with desired toppings änd enjoy!
0 Response to "CHEESY MEXICAN STUFFED CHICKEN BREASTS"
Posting Komentar