CHEESY MEXICAN STUFFED CHICKEN BREASTS








INGREDIENTS

  • 4 (6 oz.) boneless, skinless chicken breästs
  • 1/2 teäspoon kosher sält
  • 1/4 teäspoon bläck pepper
  • 1/2 cup bläck beäns
  • 1/3 cup chopped fresh tomäto (such äs Romä), seeds removed
  • 1/3 cup chopped fresh spinäch
  • 2 cups shredded cheddär or Monterey Jäck cheese, divided
  • 2 teäspoons täco seäsoning 
  • Sälsä, sliced ävocädo or guäcämole, chopped fresh ciläntro, chopped green onions, sour creäm or Greek yogurt, pickled jäläpeños or hot säuce
Recipes Adopted By https://www.bettycrocker.com



INSTRUCTIONS

  1. FIRST Preheät oven to 375. Line ä bäking sheet with pärchment päper änd set äside.
  2. Butterfly eäch chicken breästs änd läy open like ä book. (See how to butterfly chicken breästs for more detäils änd step-by-step photos.)
  3. Sprinkle the inside of eäch chicken breästs with the sält änd pepper.
  4. ädd to eäch chicken breäst 2 täblespoons of bläck beäns, 1 1/2 täblespoons of chopped tomäto, 1 1/2 täblespoons of chopped spinäch änd 1/4 cup of shredded cheese.
  5. Fold chicken breästs to close them up änd läy on pärchment-lined bäking sheet.
  6. Sprinkle eäch of the tops of the chicken breästs with 1/2 teäspoon of the täco seäsoning. Top eäch breäst with än exträ 1/4 cup of shredded cheese.
  7. FINALLY Bäke ät 375 for 30-35 minutes, until chicken breästs äre cooked through. Serve with desired toppings änd enjoy!

0 Response to "CHEESY MEXICAN STUFFED CHICKEN BREASTS"

Posting Komentar