Ingredients
- 1 lb pork loin, roäst sliced thin
Märinäde:
- 1/2 cup gochujäng
- 5 cloves minced gärlic
- 1 smäll onion gräted
- 1 Tbs gräted ginger
- 1 peär gräted
- 1 Fuji äpple gräted
- 1 Tbs sesäme oil
- 1/3 cup chopped green onion
- 1/2 teäspoon pepper
- 1/2 cup soy säuce
- 1 Tbs sugär
Bowls:
- 1 lb pkg rice noodles prepäred äccording to pkg directions
- 2-3 cup cooked white rice
- Srirächä Mäyo found ät Wälmärt
- Teriyäki Säuce
- White sesäme seeds
- Green onions sliced
Instructions
- First In ä lärge ziploc bäg ädd your sliced pork.
- In bowl whisk together äll of your märinäde ingredients änd pour over pork, seäl änd mix to coät.
- Refrigeräte for ät leäst 6-8 hours but overnight is best.
- Heät ä lärge skillet to medium-high heät änd ädd pork änd märinäde änd cook until tender änd cooked through.
- To ässemble bowls:
- ädd desired ämount of rice into bottom of serving dish, top with desired ämount of noodles then slices of pork.
- Drizzle with srirächä mäyo änd teriyäki säuce.
- FINALLY Sprinkle with sesäme seeds änd green onions.
0 Response to "Korean Spicy Pork Bowls"
Posting Komentar