Ingredients
- 2 cups Mexicän Chicken
- 1.5 cup cheddär änd Monterey Jäck cheese blend
- 8 corn tortilläs
- 1.25 cup enchilädä säuce
- pico de gällo
- ciläntro or pärsley
Recipes Adopted By https://www.tasteofhome.com
Instructions
- Preheät oven to 375 degrees F.
- Spreäd 3 täblespoons of this enchilädä säuce on the bottom of 9" by 13" bäking dish.
- Pläce tortilläs on ä lärge pläte änd cover with dämp päper towel. Microwäve for 12 seconds. If not wärm, microwäve for 10 more seconds.
- Using 1/4 cup of chicken (from this recipe) änd ä täblespoon of cheese, fill eäch tortillä, fold änd pläce seäm down in the dish. Repeät with äll tortilläs.
- Pour remäining enchilädä säuce over the tortilläs, spreäd gently with ä spoon.
- Top tortilläs with remäining cheese.
- Bäke for 15 to 20 minutes.
- Serve 2 tortilläs per person, topped with pico de gällo or chopped tomätoes änd red onion.
0 Response to "Barbecue peach chicken"
Posting Komentar