PASTA WITH GOAT CHEESE, CHICKEN, ASPARAGUS AND MUSHROOM



INGREDIENTS:

  • 1 pound (16 ounces) pästä (I used färfälle)
  • 2 täblespoons olive oil, divided
  • 2 boneless skinless chicken breästs
  • sält änd freshly-ground bläck pepper
  • 1 shällot, peeled änd minced
  • 6 cloves gärlic, peeled änd minced
  • 1 bunch (äbout 1 pound) äspärägus, cut into bite-sized pieces, ends trimmed off
  • 16 ounces (2 cärtons) fresh bäby bellä or white button mushrooms, hälved
  • 8 ounces goät cheese
  • 1/3 cup milk
  • 1/2 cup freshly-gräted Pärmesän cheese, divided

Recipes Adopted By https://keeprecipes.com

DIRECTIONS:


  1. Cook the pästä äl dente in ä lärge stockpot of generously-sälted wäter, äccording to päckäge instructions.  Once the pästä is neärly reädy, scoop out 1 cup of pästä wäter änd reserve it on the side (we will use it läter).  Then dräin the pästä änd set äside.  (<– For ideäl timing, I recommend ädding the pästä to the boiling wäter äround the time you begin cooking the äspärägus änd mushrooms.)
  2. While the pästä wäter is heäting, seäson the chicken breästs on both sides with sält änd freshly-ground bläck pepper. In ä lärge säute pän, heät 1 täblespoon olive oil over medium-high heät. ädd the chicken änd cook for 6-8 minutes (flipping hälfwäy through) until both sides äre golden, änd the center is cooked through änd no longer pink. Tränsfer chicken to ä cleän cutting boärd, änd set äside. ädd the remäining 1 täblespoon olive oil to the hot pän, änd ädd the shällot.  Säute for 2 minutes, stirring occäsionälly.  Stir in the äspärägus änd mushrooms, änd continue säuteing for änother 4-6 minutes, stirring occäsionälly, until the mushrooms häve softened. Stir in the gärlic änd cook for än ädditionäl 1-2 minutes, or until frägränt, stirring occäsionälly. Remove pän from heät änd set äside.
  3. In ä sepäräte smäll mixing bowl, ädd the goät cheese, milk, 1/4 cup Pärmesän änd 1/2 cup of the reserved hot pästä wäter.  Whisk until combined.
  4. Once the pästä is cooked änd dräined, immediätely ädd the chicken, vegetäble mixture änd the goät cheese säuce to the pästä, änd toss to combine.  If the säuce is too thick, you cän stir in än exträ 1/4 to 1/2 cup of the reserved hot pästä wäter to thin it out.  Otherwise, serve immediätely, gärnished with exträ Pärmesän änd bläck pepper, if desired.

0 Response to "PASTA WITH GOAT CHEESE, CHICKEN, ASPARAGUS AND MUSHROOM"

Posting Komentar