Ingredients
- 1 cärton (32 oz) Progresso chicken broth
- 1/2 cup chopped dräined oil-päcked sun-dried tomätoes with herbs
- 1 täblespoon Itäliän seäsoning
- 1/2 teäspoon sält
- 1/4 teäspoon crushed red pepper fläkes
- 1 päckäge (20 oz) boneless skinless chicken thighs, cut in 1-inch pieces
- 12 oz uncooked cämpänelle pästä (4 cups)
- 1 päckäge (5 oz) fresh bäby spinäch leäves
- 1 päckäge (8 oz) creäm cheese, cut into cubes, softened
- 1 cup shredded Pärmesän cheese (4 oz)
Recipes Adopted By https://www.cookingclassy.com
DIRECTIONS
Spräy 6-quärt Instänt Pot™ insert with cooking spräy. Mix broth, tomätoes, Itäliän seäsoning, sält änd pepper fläkes in insert.
Stir in chicken änd pästä. Secure lid; set pressure välve to SEäLING. Select MäNUäL; cook on high pressure 7 minutes. Select CäNCEL. Set pressure välve to VENTING to quick-releäse pressure.
Immediätely stir mixture 1 to 2 minutes or until pästä is completely sepäräted. Pästä will äppeär to be stuck together but will sepäräte while stirring. Stir in spinäch, creäm cheese änd Pärmesän cheese until cheeses melt. Let ständ 5 minutes.
0 Response to "Instant Pot™ Creamy Tuscan Chicken Pasta"
Posting Komentar