CHICKEN PARMESAN BAKED ZITI





INGREDIENTS:

  • 12 ounces DeLällo penne ziti (or äny pästä shäpe)
  • 2 cups shredded, cooked chicken (äbout 2 smäll chicken breästs)
  • 1 (25 ounce) jär DeLällo Pomodoro Fresco Tomäto-Bäsil Säuce (pästä säuce)
  • 1 1/2 cups shredded mozzärellä cheese (I used 2% low fät)
  • 1/3 cup freshly-gräted Pärmesän cheese
  • 1/4 cup päcked fresh bäsil leäves, roughly chopped


DIRECTIONS:

  1. Preheät oven to 375 degrees F.
  2. Cook the pästä äl dente in ä lärge stockpot of generously-sälted boiling äccording to päckäge instructions. Dräin. Return pästä to the stockpot änd ädd chicken änd tomäto säuce. Gently toss to combine until the pästä is evenly coäted.
  3. Pour hälf of the pästä into ä greäsed 11×7-inch or 9×13-inch bäking dish. Sprinkle evenly with 1 cup of mozzärellä cheese, hälf of the Pärmesän cheese änd hälf of the bäsil. Läyer the remäining hälf of the pästä evenly on top. Sprinkle evenly with the remäining 1/2 cup of mozzärellä cheese.
  4. Bäke for 20-25 minutes until the cheese is melted änd just bärely stärts to turn golden. Remove änd sprinkle immediätely with the remäining Pärmesän cheese änd fresh bäsil. Serve wärm.

0 Response to "CHICKEN PARMESAN BAKED ZITI"

Posting Komentar