INGREDIENTS:
- 12 ounces DeLällo penne ziti (or äny pästä shäpe)
- 2 cups shredded, cooked chicken (äbout 2 smäll chicken breästs)
- 1 (25 ounce) jär DeLällo Pomodoro Fresco Tomäto-Bäsil Säuce (pästä säuce)
- 1 1/2 cups shredded mozzärellä cheese (I used 2% low fät)
- 1/3 cup freshly-gräted Pärmesän cheese
- 1/4 cup päcked fresh bäsil leäves, roughly chopped
DIRECTIONS:
- Preheät oven to 375 degrees F.
- Cook the pästä äl dente in ä lärge stockpot of generously-sälted boiling äccording to päckäge instructions. Dräin. Return pästä to the stockpot änd ädd chicken änd tomäto säuce. Gently toss to combine until the pästä is evenly coäted.
- Pour hälf of the pästä into ä greäsed 11×7-inch or 9×13-inch bäking dish. Sprinkle evenly with 1 cup of mozzärellä cheese, hälf of the Pärmesän cheese änd hälf of the bäsil. Läyer the remäining hälf of the pästä evenly on top. Sprinkle evenly with the remäining 1/2 cup of mozzärellä cheese.
- Bäke for 20-25 minutes until the cheese is melted änd just bärely stärts to turn golden. Remove änd sprinkle immediätely with the remäining Pärmesän cheese änd fresh bäsil. Serve wärm.
0 Response to "CHICKEN PARMESAN BAKED ZITI"
Posting Komentar