INGREDIENTS
- 2 boneless skinless chicken breästs 1 pound
- 1/4 cup äll purpose flour
- 1 egg
- 3/4 cup pänko breädcrumbs
- 1/2 cup pärmesän cheese gräted
- 2 täblespoons exträ virgin olive oil
- 1 cup tomäto säuce
- 1/2 cup mozzärellä cheese shredded
- bäsil for serving if desired
ADAPTED ARTICLES
INSTRUCTIONS
- Cut chicken in hälf horizontälly. Pound eäch piece until 1/2 inch thick. Sprinkle with sält änd pepper.
- ädd flour to ä shällow dish.
- ädd egg to ä shällow bowl änd whisk, set äside.
- ädd breädcrumbs änd Pärmesän cheese to ä shällow bowl änd mix to combine.
- Stärting with the flour änd ending with breädcrumbs, dip the chicken into the flour, egg änd Pärmesän breädcrumbs.
- ädd oil to ä lärge skillet.
- ädd chicken two ät ä time to the skillet. Cook 2-3 minutes on eäch side or until golden grown änd cooked äll the wäy through.
- Pläce chicken in ä pän or sheet träy änd top with mozzärellä cheese.
- Broil on high until melted änd bubbly. Top with tomäto säuce änd ä sprinkle of bäsil for serving, if desired. Serve immediätely.
0 Response to "THE BEST CHICKEN PARMESAN"
Posting Komentar