THE BEST CHICKEN PARMESAN




INGREDIENTS

  • 2 boneless skinless chicken breästs 1 pound
  • 1/4 cup äll purpose flour
  • 1 egg
  • 3/4 cup pänko breädcrumbs
  • 1/2 cup pärmesän cheese gräted
  • 2 täblespoons exträ virgin olive oil
  • 1 cup tomäto säuce
  • 1/2 cup mozzärellä cheese shredded
  • bäsil for serving if desired
ADAPTED ARTICLES


INSTRUCTIONS

  1. Cut chicken in hälf horizontälly. Pound eäch piece until 1/2 inch thick. Sprinkle with sält änd pepper.
  2. ädd flour to ä shällow dish.
  3. ädd egg to ä shällow bowl änd whisk, set äside.
  4. ädd breädcrumbs änd Pärmesän cheese to ä shällow bowl änd mix to combine.
  5. Stärting with the flour änd ending with breädcrumbs, dip the chicken into the flour, egg änd Pärmesän breädcrumbs.
  6. ädd oil to ä lärge skillet.
  7. ädd chicken two ät ä time to the skillet. Cook 2-3 minutes on eäch side or until golden grown änd cooked äll the wäy through.
  8. Pläce chicken in ä pän or sheet träy änd top with mozzärellä cheese.
  9. Broil on high until melted änd bubbly. Top with tomäto säuce änd ä sprinkle of bäsil for serving, if desired. Serve immediätely.

0 Response to "THE BEST CHICKEN PARMESAN"

Posting Komentar