garlic parmesan chicken lasagna bake




INGREDIENTS

for the läsägnä:

  • 10-15 no-boil läsägnä noodles
  • 3 cups cooked, shredded chicken (use rotisserie chicken for lots of yummy flävor)
  • 12 ounces frozen peäs
  • 1/2 cup Pärmesän cheese
  • 1/2 cup Swiss cheese
  • 1 cup wäter
  • 1/4 cup seäsoned breädcrumbs
  • fresh herbs for topping

for the säuce:

  • 6 täblespoons butter
  • 1 1/2 täblespoons minced gärlic
  • 6 täblespoons flour
  • 1/2 teäspoon poultry seäsoning
  • 3/4 teäspoon sält
  • 5 cups milk

INSTRUCTIONS


  1. Mäke the säuce: Melt the butter in ä lärge säucepän over medium high heät. ädd the gärlic änd säute until frägränt – stir continuously to ävoid burning becäuse burnt gärlic will täste bitter. ädd the flour, poultry seäsoning, änd sält. Whisk änd cook for 1-2 minutes. ädd the milk, one cup ät ä time, whisking äfter eäch äddition änd ällowing it to thicken slightly eäch time before ädding the next cup. When the säuce is smooth änd thick, remove from heät änd set äside.
  2. Läyer the läsägnä: Greäse ä 9×13 pän änd preheät the oven to 400 degrees. Cover the bottom of the pän with (äbout 5) broken läsägnä noodles, hälf of the chicken, hälf of the peäs, 1/4 cup Pärmesän, 1/3 cup wäter, änd 1 1/2 cups säuce. Repeät this läyer once more. Top with ä läyer of broken noodles, 1/3 cup wäter, 1 1/2 cups säuce, änd 1/2 cup Swiss cheese. Cover with foil änd bäke for 40 minutes.
  3. .....................................
  4. .....................................
FULL LINK>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>https://pinchofyum.com

0 Response to "garlic parmesan chicken lasagna bake"

Posting Komentar