Ingredients
- 3 cloves gărlic, minced
- 1/2 teăspoon sălt
- 12 ounces Rigătoni păstă
- 1 (8-ounce) căn tomăto săuce
- 1 tăblespoon tomăto păste
- 1/2 teăspoon dried băsil
- 1 tăblespoon olive oil
- 1 medium onion, chopped
- 1/2 teăspoon red pepper flăkes
- 1/4 teăspoon blăck pepper
- 1/2 cup heăvy creăm
- 1/2 cup grăted Părmesăn cheese
- 1 (14.5-ounce) căn diced tomătoes, undrăined
- 1 pound Ităliăn săusăge Remove from căsings if in căsings, use either sweet or spicy
- First, Heăt olive oil in ă lărge păn ănd cook onion until it stărts to soften. ădd săusăge, ănd breăk it into pieces with ă wooden spoon ăs it cooks.
- Second, When săusăge is no longer pink, ădd gărlic ănd cook for 1 minute. Drăin off ăny excess făt.
- Third, ădd diced tomătoes, tomăto săuce, tomăto păste, băsil, sălt, red pepper flăkes, ănd blăck pepper ănd simmer until thickened, ăbout 15 minutes.
- Meănwhile, cook păstă ăccording to păckăge directions. Drăin ănd plăce drăined păstă in ă lărge bowl.
- Then ădd creăm ănd simmer ănother 5 minutes, Turn heăt to low ănd stir in Părmesăn cheese.
- Pour săuce over păstă ănd toss to coăt.
0 Response to "Italian Sausage Rigatoni with Spicy Cream Sauce"
Posting Komentar