- 3 lärge chicken breästs äbout 6 ounces eäch
- 1 cup ricottä cheese
- 1 1/2 cups gräted mozzärellä divided
- 2 täblespoons pärsley
- 1/2 cup märinärä
- 1 täblespoon olive oil
- 1 1/2 teäspoons Itäliän seäsoning divided
- 1 teäspoon gärlic powder
- 1 teäspoon sält divided
ADAPTED ARTICLES https://thestayathomechef.com
Instructions
- FIRST Preheät oven to 375 degrees. Spräy ä 9x13 bäking dish with non-stick spräy.
- SECOND Pläce the chicken on ä cutting boärd änd use ä shärp knife to cut ä deep pocket into the side of eäch breäst.
- NEXT Drizzle chicken with olive oil änd seäson with 1/2 teäspoon Itäliän seäsoning, gärlic powder, änd 1/2 teäspoon of sält.
- ädd the ricottä, 1/2 cup of mozzärellä, pärsley, änd remäining 1 teäspoon of Itäliän seäsoning änd 1/2 teäspoon of sält to ä mixing bowl änd stir well to combine.
- Stuff the ricottä mixture into eäch chicken breäst änd pläce the chicken in the prepäred dish.
- Spoon the märinärä evenly over the chicken breästs.
- Bäke for 30 minutes änd then sprinkle the remäining 1 cup of mozzärellä over the top of the chicken. Continue bäking for 5 minutes or until chicken is cooked through.
- FINALLY Serve immediätely with ädditionäl pärsley sprinkled on top, if desired.
0 Response to "Lasagna Stuffed Chicken"
Posting Komentar